
Рулетики з листкового тіста з ковбасою та сиром. Смачніше і цікавіше за піцу!
Найпростіша і найшвидша випічка – з листкового тіста. А рулетики з ковбасою виходять особливо смачними! А ще їх зручно брати з собою у дорогу, на роботу або навчання.
Рулетики з листкового тіста з ковбасою та сиром
- Ковбасу нарізати вузькими смужками. Натерти сир.
- Розморожене тісто розкотити якомога тонше. Перед розкачуванням стільницю присипати борошном. Змастити майонезом і кетчупом. Посипати ковбасою і сиром, акуратно згорнути в рулет. Нарізати невеликими шматочками, викласти на деко, змащене олією.
- Кожен рулетик змастити збитим яйцем і посипати кунжутом. Випікати в розігрітій духовці при температурі 220 градусів протягом 20-30 хв.