Торт без випікання
- Печиво (типу “До кави”), банан (або ягоди на ваш вибір), сметана 20%, цукор, ванільний цукор, загущувач до сметани.
 
Збити сметану з цукром, кількість цукру залежить від вашого смаку. Оскільки печиво досить солодке, я додаю не багато цукру. Потім додати загущувач, починайте з 6 г і поступово збивайте крем до середньої густоти.
Викладайте тортик шарами: спочатку печиво, потім крем і банан (або ягоди). Дайте тортику просочитися кремом. Я ставлю його на ніч у холодильник, і охолоджений він смакує найкраще.
Рецепт і фото – Інара Сідор
Радимо також інші перевірені рецепти:
- Торт без випікання “Бите скло” з печивом “Орео”
 - Мій улюблений торт без випікання з ніжним кремом
 
				 Post Views: 87