Кухня Рецепти

Млинці на пиві

Млинці також можна начинити м’ясом, печінкою та будь-якими несолодкими начинками. Подавати страву краще гарячою.

10.05.2017 12:51

Інгредієнти:

300 г борошна, 500 мл пива, 2 яйця, 1 ст. ложка сметани, цукор, сіль.

 

Жовтки розтерти зі сметаною, додати сіль, цукор, склянку пива, усе збити. Додати борошно і перемішати до однорідної маси, вилити решту пива. Знову збити, додати збиті до піни яєчні білки. Акуратно перемішати. Дати тісту відпочити і випікати на розпеченій сковороді, змащеній жиром.

У млинці загорнути будь-яку несолодку начинку, скласти у форму, змастити сметаною та поставити у розігріту духовку, щоб сир розтопився. Подавати гарячими.