Кабачкова ікра, запечена в рукаві

Це, мабуть, найпростіший рецепт приготування кабачкової ікри: ні обсмажування, ні уварювання, ні брудного посуду! А яка вона смачна!

Кабачкова ікра, запечена в рукаві

2 кабачки, по 1 болгарській перчині, морквині та цибулині, 2 помідора, 2 ст. ложки олії, сіль, перець, прянощі.

  • Овочі помити, почистити, зрізати з кабачків шкірку, порізати середніми шматочками, скласти у рукав для запікання, влити кілька ложок олії, всипати прянощі, сіль, перемішати.
  • Зав’язати ниткою кінці рукава, зробити у ньому кілька проколів зубочисткою. Покласти на деко, запікати 1 год за 180 ОС.
  • Рукав дістати, акуратно розрізати (будьте обережні, не обпечіться гарячим паром), овочі перекласти в каструлю. Якщо рідини надто багато, її злити у миску.
  • Овочі перемолоти блендером або м’ясорубкою. За потреби, розвести злитою рідиною, додати сіль і перець, можна часник. Виходить дуже смачна ікра.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook