рулет

На закуску – печінковий рулет (приготування – із секретом)

Коржі для таких печінкових рулетів виходять еластичні і не ламаються при скручуванні. Секрет приготування - у рецепті.

Печінковий рулет

  • 200 г печінки, 2 яйця, 2 ст. ложки борошна, 1 цибулина, 50 мл молока, квадратні вафлі, сіль, перець. 
Печінку і цибулю пропустити через м’ясорубку, додати яйця молоко і борошно, посолити поперчити, ретельно перемішати.
Вафельний корж розділити на чотири частини, кожен занурити у печінкову масу, обсмажити на олії з обох боків, дати охолонути.
  • Начинка: 1 плавлений сирок, 2 варені яйця, 3 зубці часнику, майонез (приблизно 4 ст. ложки).
Плавлений сирок і яйця натерти на дрібній тертці, часник пропустити через прес, все з’єднати і заправити майонезом, трішки посолити.
На вафельні квадрати викласти начинку по всій поверхні і загорнути в рулет, порізати шматочками.
Рецепт і фото Марії Гнатів
Радимо також прочитати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook