Печінковий рулет
- 200 г печінки, 2 яйця, 2 ст. ложки борошна, 1 цибулина, 50 мл молока, квадратні вафлі, сіль, перець.
Печінку і цибулю пропустити через м’ясорубку, додати яйця молоко і борошно, посолити поперчити, ретельно перемішати.
Вафельний корж розділити на чотири частини, кожен занурити у печінкову масу, обсмажити на олії з обох боків, дати охолонути.
- Начинка: 1 плавлений сирок, 2 варені яйця, 3 зубці часнику, майонез (приблизно 4 ст. ложки).
Плавлений сирок і яйця натерти на дрібній тертці, часник пропустити через прес, все з’єднати і заправити майонезом, трішки посолити.
На вафельні квадрати викласти начинку по всій поверхні і загорнути в рулет, порізати шматочками.
Рецепт і фото Марії Гнатів
Радимо також прочитати:
- Що приготувати з печінки: сім найсмачніших рецептів
- Печінкові рулетики з сиром
Post Views: 180