рибні котлети з рисом

На Святвечір готую рибні котлети з рисом, пісні, але дуже смачні

Уже другий рік поспіль на Святвечір готую дуже смачні і ситні рибні котлети з рисом. Рецепт простий, але дуже вдалий!

Рибні котлети з рисом

  • 1-2 морожені рибини (у мене хек), 1 скл. рису, 1 велика цибулина, 1 невелика морквина, 1 зубець часнику (на бажання), сіль, перець. 
Рис відварити. Рибу почистити. Цибулю порізати кубиками, моркву потерти, протушкувати на сковороді. Рибу пропустити через м’ясорубку, моркву і цибулю теж (не гарячу). До рибного фаршу додати сіль, перець і варений рис. Вимісити. Зробити котлети, обкачати в борошні і обсмажити з двох сторін. Смачні і ситні рибні котлети готові!
Рецепт і фото – Maiia Rabtsun
Радимо також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook