Мініпіца
- 250 мл молока, 5 г сухих дріжджів, 75 г масла, 2 ч. ложки цукру, 1 ч. ложка солі, 1 яйце.
- Начинка на ваш смак.
Молоко підігріти додати цукор і дріжджі, щоб підійшло.
За тим додати розтоплене масло, яйце, олію і сіль. Борошна стільки щоб вийшло м’яке тісто. Замісити і дати підійти.
Тоді з тіста сформувати не великі кульки (щоб підійшли)
Робимо по центру кульки зробити виямку і накласти начинку, край змастити яйцем. Запікати при 200 градусах 15 хв. За 5 хв до готовності посипати натертим сиром.
Рецепт і фото Марії Гнатів
Радимо також рецепти лінивої піци:
- Швидка піца на сковорідці
- Універсальне тісто – для піци, вареників, пахлави, “Наполеона”, чебуреків, пиріжків
Post Views: 43