Мій ідеальний бісквіт
5 яєць і 1 скл. цукру (об’єм склянки – 250 мл) збити 5 хв міксером на швидкому режимі. Має бути пишна густа біла піна. Далі додати 1 скл. борошна (просіяного), акуратно перемішати.
Випікаю бісквіт у мультиварці. Форму змазую маслом і присипаю борошном. Викладаю у форму тісто, ставлю режим “Випічка”, час – 1 год 10 хв. Це орієнтовно, у мене мультиварка найпростіша.
Рецепт Ілони Лемішко
Також спробуйте приготувати:
Італійський кекс-бісквіт “12 ложок”. Найкращий з тих, що я пекла. Вологий і тане у роті!
Бісквітний рулет, який не треба скручувати гарячим! Не тріскається і не ламається!
Post Views: 26