Медовий рулет
- З цієї порції виходить 2 рулети, у мене деко 26Х36 см, якщо менше – то вийде 3 шт.
- 6 яєць, 200 г меду (1 склянка), 200 г цукру, 2 ч. ложки соди (не гашеної), 3 ст. ложки сметани, 3 скл. борошна.
У сотейнику змішати цукор і мед, розтопити до однорідної маси. Яйця добре збити міксером і по трохи додавати розтоплений мед з цукром і весь час збивати на невеликих обертах. Тоді додати сметану і соду, все добре перемішати і додати борошно, вимішати до однорідної консистенції.
Випікати при температурі 160 градусів 15 хв.
Готовий рулет закрутити ще теплим (викласти на рушник і скрутити разом з рушником), а коли охолоне тоді його змастити. Я перемастила кремом з вершків, збитих з цукровою пудрою і чорносливом, а також сливовим повидлом.
Рецепт і фото Марії Гнатів
Спробуйте також приготувати рулет за іншими перевіреними рецептами від господинь:
- Бісквітний рулет. Мій улюблений рецепт!
-
Меренговий рулет з крем-чіз та ягодами. Смачно і просто
Post Views: 81