Усі знають: картопляне пюре смачне тільки свіже, щойно приготоване. Коли охолоне, воно дубіє, і навіть після розігрівання вже “не те”. Що ж робити, якщо трохи пюре все-таки залишилося? У жодному разі його не викидайте: з пюре можна приготувати багато різної смакоти! Деякі господині зумисне варять більше картоплі, щоб наступного дня приготувати з пюре щось смачненьке.
Пам’ятайте, аби пюре згодилося для приготування страв, було основним інгредієнтом, додавайте у нього мінімум молока, щоб не було надто “рідким”. Зрештою, експериментуйте: картопля – універсальний інгредієнт для втілення ваших кулінарних фантазій!
До вашої уваги чотири рецепти незвичайних страв зі звичайного картопляного пюре.
Post Views: 14