Медові коржі, що зберігаються місяць

Дуже зручно, коли йде низка свят, а у вас основа для трьох (!) тортиків готова! Залишилося пофантазувати з начинкою і прикрасами.

Інгредієнти:
1 скл. меду, 4 яйця, 1 скл. цукру, 4 скл. борошна, 1,5 ч. ложки соди.

Збити яйця з медом і цукром міксером, додати борошно і негашену соду. Скотити кулю, посипати борошном, накрити серветкою і відставити в тепле місце на 3-6 год. Відтак поділити тісто на три частини і кожну ще на 5-7 частин. Розкачати і випікати при 200 °С десь по 3 хв. Можна обрізати за розміром роз’ємної форми для тортів, а обрізки зберегти для посипання.

Зберігаються випечені коржі більше місяця.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook