Торт з медовими коржами і вишнями. Дуже ніжний, просто тане у роті!

Вишні з кислинкою ідеально доповнюють солодкі медові коржі. А завдяки сметанному крему торт виходить такий ніжний, що тане у роті! Спробуйте приготувати, рецепт - перевірений і дуже хороший!

Торт з медовими коржами 

5 яєць, 1,5 скл. цукру (об’ємом 200 мл), 3 ст. ложки меду (натурального), 3 ч. ложки соди (не забагато!), борошно. Крем – сметанний.

Яйця збити з цукром, додати мед, 1,5 скл. борошна (попередньо змішати з содою). Це все перемішати і поставити на водяну баню на 20 хв, постійно помішувати. Коли охолоне, додати борошно, замісити м’яке еластичне тісто. Тоненько розкочувати і випікати. У мене виходить 7-8 коржів розміром 37Х22 см. Для крему збити сметану з цукром, як доповнення можна покласти вишні (заморожені, консервовані або заспиртовані) або чорнослив.

Рецепт Ірини Гевюк

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook