помідори з чорнобривцями

Мариновані помідори з чорнобривцями дійсно дуже смачні!

Помідори з чорнобривцями дійсно смачні. Хто сумнівається - спробуйте зробити хоч пару банок, не пошкодуєте. Я кілька років мала рецепт і не наважувалася, бо воно якесь дивне. А тепер улюблені помідори!

Чи маринували ви помідори з чорнобривцями? Всі, хто їх куштував, – просять рецепт! Аромату чорнобривці не дають, але завдяки їм помідори мають неповторний смак.

Мариновані помідори з чорнобривцями і прянощами

  • На 3-літрову банку: на дно кріп, хрін листя, листя смородини, 5 квіток чорнобривців.
Скласти помідори і засипати: 4 ст. ложки цукру (без чубка), 1,5 ст. ложки солі, 50 г оцту. Залити холодною водою і стерилізувати, щоб почали лопатись (приблизно 15 хв). Рецепт Ольги Чорної

Помідори з чорнобривцями без прянощів

  • Маринад на 1 л води: 1 ст. ложка солі, 4 ст. ложки цукру, 2-3 ст. ложки оцту.
У банку (1 л) покласти 2 квітки чорнобривців, залити гарячим маринадом і стерилізувати 10 хв. Рецепт Марічки Білан

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook