Мариновані помідори без спецій
- Помідори.
- Для маринаду: на 1 літр води – 1 ст. ложки солі з маленьким чубком, 4 ст. ложки цукру, 4 ст. ложки оцту.
Помідори помити і скласти в літрові банки, залити крутим кип’ятком, прикрити стерилізованими кришками, накрити рушником, залишити на 30 хв. Через 30 хвилин злити воду (вона не потрібна, вилити). Воду на маринад взяти чисту, додати сіль, цукор, оцет, перекип’ятити маринад до трьох хвилин, залити помідори киплячим маринадом, закрутити, перевернути, укутати до охолодження.
Рецепт Оксани Полищук
Спробуйте також приготувати:
- Президентські помідорчики мариновані половинками
- Найшвидший спосіб приготування томатної пасти – за 15 хвилин
Post Views: 25