Мариновані маслюки. Мені вони смачніші навіть за білі гриби!

З-поміж усіх маринованих грибів я найбільше люблю маслюки. Вони мені навіть за білі смачніші! Ось мій рецепт маринованих маслюків.

Мариновані маслюки

  • Маринад: 1 л води, 3 ч. ложки солі, 2 ст. ложки цукру, 100 г оцту, перець горошком, лавровий листок, 2-4 шт. духмяного перцю. 

Із сухих грибів зняти плівочку на шапці і спідничку на ніжці. Ретельно вимити під проточною водою. Відварити 20 хв, злити воду, залити чисту, відварити 15 хв. Готові відварені гриби покласти в маринад і ще проварити 20 хв, розкласти у стерилізовані банки, закрутити.

Рецепт Галини Якимчук

Спробуйте також приготувати:

Як законсервувати і засолити гриби на зиму. 10 перевірених рецептів

Мариновані опеньки. Перевірений рецепт

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook