Смачний салат “Шарман” з квасолею і курячим філе

Новий рецепт салату зайвим не буває! А собливо коли він такий смачний: із курочкою, квасолею, пекінською капустою і маринованою цибулею. Скуштуйте!

Смачний салат з квасолею і курячим філе

200 г вареного курчого філе, 150 г пекігської капусти, 4 варені яйця, 300 г консервованої або вареної квасолі (краще коричневої), 1 цибулина, 3 ст. ложки майонезу, сіль, перець.

Цибулю порізати півкільцями. Залити окропом, витримати 5 хв, воду злити, посолити, поцукрувати і залити водою та оцтом (1:1), витримати мінімум 15 хв. Потім відцідити. Капусту і куряче філе порізати брусочками, яйця – кубиками, додати квасолю і цибулю. Перемішати, заправити майонезом, посолити і попечити.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook