Варення з пелюсток дикої троянди (ружі)

Варення з троянди добре додавати ще до якогось джему і робити пампушки чи використовувати для іншої випічки - виходить неймовірно ароматне. А ще у кого болить горло чи у дітей стоматит - пожувати як цукерку - допомагає.

Варення з пелюсток дикої троянди (ружі)

Збираю пелюстки, в макітрі розтираю, додаю цукор і ще розтираю. В банку накладаю щільно, зберігаю в холодильнику. Дуже воно виходить тверде, як постоїть. Потім добре додавати ще до якогось джему і робити пампушки чи використовувати для іншої випічки. В кого болить горло чи у дітей стоматит – пожувати як цукерку – допомагає.

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook