Манго з гарбуза на зиму. У випічку і як самостійний десерт

Завдяки особливому маринаду гарбуз на смак нагадує манго. Ну дуже смачний! Його можна просто їсти шматочками або додавати у випічку, торти, желе та інші десерти.

Манго з гарбуза

3 кг гарбуза, 600 г цукру, 3 апельсини, 1 лимон, 15 г лимонної кислоти.

Почистити гарбуз від насіння і шкірки, нарізати кубиками. Апельсини і лимон залити окропом на 30 секунд, а потім також нарізати кубиками. Усе змішати, додати цукор і лимонну кислоту, залишити на 3–4 години.
Потім розкласти суміш в півлітрові банки, простерилізувати 30 хвилин. Закрутити і вкутати на добу.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook