Рулет – родзинка на м’ясній тарілці. Особливо, якщо він приготований власноруч. До речі, це досить просто. Рулет можна зробити на будь-який смак: із м’яса, сала, сиру тощо. Для вас ми зібрали в одній публікації 10 найбільш вдалих рецептів.
Рецепти рулетів для м’ясної нарізки
1. Рулет з грибами і болгарським перцем
З одного курячого філе виходить рулет, якого вистачає на вечерю для цілої родини. Страва має гарний вигляд і цікавий смак.
2. Рулет із сала по-білоруськи
Бюджетний, але дуже смачний рулет. Запікати його можна, загорнувши у фольгу або поклавши в рукав для запікання (тоді він виходить ніжніший).
Цю смачну закуску можна приготувати про запас. Її зручно брати на перекус на роботу чи в подорож, а також не соромно подати на святковий стіл.
4. Рулет із рульки «Без випікання»
Хочете приготувати щось смачне, просте, але водночас оригінальне, і щоб не дуже дорого? Це саме той рецепт, який вам треба!
Чудова альтернатива шинці і ковбасі. А виходить удвічі дешевше! Такий рулет легко ріжеться тонкими скибочками, тому буде ідеальним до м’ясної нарізки.
5. Рулет із рульки «Бомбезний»
Рулет, приготований із рульки, виходить зовсім не дорогим, порівняно з іншими м’ясними виробами. Він гарно ріжеться тонкими шматочками, має апетитний рожевий колір.
6. Рулет з рульки в мультиварці
Рецепт – паличка-виручалочка напередодні свята. Із тарілки рулет розбирають на один-два!
М’ясна нарізка – обов’язкова складова кожного святкового столу. Такий рулет стане “родзинкою” м’ясного меню.
Цю страву готувати краще напередодні ввечері, а потім на стіл порізати кружальцями. Холодною вона і форму тримає, і смакує краще.
9. М’ясо пресоване «Для справжніх чоловіків»
Незважаючи на те, що для приготування такого м’яса треба витратити немало часу, виходить дуже смачно! Ви здивуєте усіх гостей!
Приготування такого зельцу – зовсім не складне. А бульйон, що залишиться після його приготування, треба процідити і використати для супу або холодцю.