М’ясний хлібець
- 1 кг фаршу, 1 велика цибулина, 2-3 яйця, 3-4 ст. ложки манки, сіль, перець, спеції, панірувальні сухарі для присипки (не обов’язково).
До фаршу додати потерту чи змелену на м’ясорубку цибулю, яйця, сіль, перець, спеції (я даю приправу до м’яса). Вимішати і гарно декілька хвилин його відбити. Тоді додати манку, перемішати і знову декілька хвилин відбити фарш. Я формочку застелила пергаментом хорошої якості, щоб легше було потім вийняти, сформувала хлібець і виклала у форму. Зверху посипала панірувальними сухарями. Пекти при 190 ОС орієнтовно 1 год, може, трошки більше. Дивитись по своїй духовці.
- Можна не класти в форму, а згорнути в сітку від сала. І форму тримає і смак дає.
- Всередину можна покласти цілі варені яйця або варену моркву. У розрізі буде дуже гарно дивитися.
Рецепт і фото Maiia Rabtsun
Спробуйте також приготувати:
- Печінковий хлібець “Люкс”. Просто викладаю в пакет і варю
- М’ясний хлібець “Заєць”. Традиційна м’ясна страва до великоднього столу
Post Views: 54