Квашені зелені помідори “Як із бочки”. Бомба!

Я квашу тільки зелені помідори! На смак вони мені набагато кращі, виходять гостренькі, просто бомба!

Квашені зелені помідори “Як із бочки”

Помідори, прянощі. Для розсолу: 10 л води, 0,5 л солі (перемішати до розчинення солі).

На дно 3-літрової банки покласти листок селери, насіння кропу, корінь з зеленню петрушки, листя хрону, зубці часнику, половину стручка паприки. Викласти помідори. Залити розсолом. Закрити капроновою кришкою, поставити у підвал.

Рецепт Надії Сокирко 

Спробуйте також приготувати:

Квашені помідори з гірчичною “кришкою”. На смак – бомба-ракета!

Швидкі квашені помідори з гірчицею. Уже через три дні можна їсти!

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook