рогалики

Крихкі рогалики з пісочного тіста – рецепт від господині

Рекомендуємо приготувати крихкі рогалики з пісочного тіста. Рецепт дуже простий, перевірений роками. Можна готувати з будь-якої начинкою - завжди буде смачно!

Рогалики за цим рецептом вдаються крихкі і дуже смачні, просто тануть у роті. Усе завдяки пісочному тісту. Готуйте і смакуйте, на здоров’я!

Рогалики з пісочного тіста

  • 0,5 п. (125 г) маргарину або масла, 4 ст. ложки сметани, 0,5 ч. ложки розпушувача, 1 яйце, ванільний цукор, борошно (скільки візьме тісто).
Замісити м’якеньке тісто. Поділити на 2-3 частини. Тісто розкотити тонко колом, поділити на кілька частин-сегментів (як торт). На широкий край викласти ягоди (додати трошки цукру і крохмалю) або будь-яку начинку за вашим бажанням. Скрутити до центру кола в рогалик. Випікати на пергаменті 20-25 хвилин при 200 ОС.
Гарячими обваляти в цукровій пудрі.
Рецепт і фото Мар’яни Бородовської
Радимо також інші рецепти рогаликів:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook