вишеньки

Красивий десерт “Вишеньки”

На вигляд "Вишеньки" майже як справжні, але навіть смачніші, бо завжди солодкі. При чому такі вишеньки можуть бути на вашому столі хоч цілий рік!

Красивий десерт “Вишеньки”

  • 200 г вафель, 3 ст. ложки масла, 1–3 ст. ложки згущеного молока.

Пeрeмолоти вафлі, додати розтоплене масло, трохи згущeного молока (для в’язкості). Замісити “тісто”. Довeсти до смаку і такої консистeнціі, щоб добрe ліпились кульки.

Або готувати таким чином (давній весільний рецепт): 1 ст. ложка желатину, 80 мл води, 0,5 л цукрової пудри, 0,5 ч. ложки амонію. Усе змішати і збивати рукою, поки не загусне.

Тоді занурити в буряковий сік і обваляти в цукрі. Встромити у вишеньки соснову голочку, а на неї настромити листочок.

Радимо також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook