трюфелі

Трюфелі – вишуканий десерт на Новий рік або будь-яке інше свято

Приготуйте трюфелі вдома! Виходять ще смачніші за магазинні! Тільки натуральні складники: шоколад, масло, вершки, какао і горіхи.

Трюфелі

  • 200 г чорного шоколаду, 25 г масла, 140 мл жирних вершків, 3 ст. ложки какао, 3 ст. ложки цукрової пудри, 25-30 штук фундука чи інших горішків.

Підсушити горіхи на сковорідці протягом 3-4 хв і відставити. На водяній бані розтопити шоколад. В окремій посудині довести до кипіння масло й вершки і відразу зняти з вогню.

Обережно влити шоколад у вершкову масу, збити її дерев’яною ложкою до густоти. Хай вистигне.

Можна поставити її в холодильник на годину-півтори. Змішати какао з пудрою, формувати за допомогою двох чайних ложок цукерки, всередину кожної класти фундук і обкачувати їх у какао.

Радимо також приготувати інші домашні цукерки за перевіреними рецептами

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook