Котлети курячі з кабачком
- 400 г очищеного кабачка, 500 г курячого фаршу, 1 середня цибулина, 2 зубчики часнику, 2 жовтки, 2 ст. ложки кукурудзяного крохмалю, 2 ст. ложки манної крупи, спеції (сіль, перець) за смаком, зелень за бажанням, олія для смаження.
Кабачок натерти на тертці, відтиснути сік. Цибулю та часник нарізати дрібним кубиком. З’єднати овочі з курячим фаршем, додати жовтки, манку, крохмаль, спеції та зелень (за бажанням). Добре перемішати масу ложкою і залишити на 10 хвилин для настоювання.
Розігріти сковороду, налити олію. Ложкою викладати масу на сковороду та обсмажувати котлети з обох боків на середньому вогні до золотистого кольору. Викласти готові котлети на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир. Подавати котлети до будь-якого гарніру чи салату.
Рецепт і фото Марини Хвиль. Переглянути відео приготування різних страв господині можна тут.
Радимо також інші перевірені рецепти котлет:
- Січені котлети з курячого філе. Ніжні і смачні!
- Найсмачніші котлети – з маринованого фаршу