Буряк по-корейськи

Найскладніше у приготуванні цієї страви - це почекати 6 годин, поки вона настоїться. Салат виходить свіжим, соковитим, гостреньким.

Інгредієнти:
1 кг буряка, 1 середня головка часнику, сіль, цукор, 1–2 ч. ложки червоного перцю, 2 ч. ложки меленого коріандру, 3 ст. ложки 9%-го оцту, 1 скл. олії.

Буряк почистити, потерти на тертці для корейської моркви. Часник почистити, видавити через прес, додати в буряк. Туди ж всипати сіль, перець, коріандр, цукор, перемішати, влити оцет (можна розвести кип’яченою водою, щоб не було занадто гостро), перемішати. Олію нагріти у сковороді до «з’яви димку» і потім акуратно влити її в буряк, ще раз перемішати. Дати охолонути, поставити в холодильник на 6 год.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook