тісто для торта "Наполеон"

Коржі для торта “Наполеон” на пиві. Найкращий, перевірений роками рецепт

Є багато рецептів тіста для торта "Наполеон". Але найбільше мені подобається на пиві. Виходять ідеальні коржі, з пухирцями, як листкові. І недопите пиво не пропадає!

Коржі для торта “Наполеон” на пиві

  • 400 г борошна, 250 г холодного масла, 1 скл. пива.

400 г борошна  посікти з холодним маслом (250 г), перетерти у крихту, висипати на стіл гіркою, зробити ямку і поступово влити 1 скл. пива (будь-якого). Замісити тісто швидко, покласти у кульок і в холодильник на 3 год. Розділити на 11 частин, кожну розкочувати на пергаменті і наколювати вилкою. Випікати до золотого кольору. Я роблю з того пива, що вже було раніше відкрите  і залишилося недопите у холодильнику.

Рецепт Оксани Остапович

Спробуйте також приготувати:

  • “Слойка” без заморочок. Найпростіший рецепт листкового тіста для “Наполеону”, який я будь-коли бачила
  • Ліниве французьке (листкове) тісто для торта “Наполеон” та інших десертів. Замішую за лічені хвилини!!

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook