Консервований холодець. Дуже зручно: один раз варю і на кілька місяців вистачає!

Це дуже зручно: варю велику каструлю холодцю, розливаю його в банки і закручую. А потім коли треба, готую холодець за 5 хвилин: відкриваю банку, доводжу до кипіння і виливаю у тарілку. За кілька годин можна подавати на стіл!

Консервований холодець

Я варю холодець, розбираю і розкладаю по 1-літрових банках, доливаю процідженим бульйоном і стерилізую 1 год. Коли треба, відкриваю, доводжу до кипіння, хвилини 2-3 кип’ячу і розливаю по тарілках, хто любить, можна додати часничок. Дуже зручно і смачно!

Рецепт Лариси Федорової

Спробуйте також приготувати:

12 секретів приготування смачного наваристого, але прозорого холодцю

Домашня тушонка “Для наших хлопців”. Готую просто у духовці, смачна і добре зберігається

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook