кабачки зі смаком шашлика

Консервовані кабачки зі смаком шашликів

Пропонуємо вашій увазі цікавий рецепт консервації - кабачки зі смаком шашликів. Готується дуже просто, а виходить смачно і незвичайно.

Кабачки зі смаком шаликів

  • 2 кг кабачків, 1,5 кг цибулі, 1 головка часнику, 1 ст. ложка солі, 2 ст. ложки цукру, 1 п. приправи до шашлику, 50 мл оцту, 1 ч. ложка чорного меленого перцю, олія.
2 кг почищених нарізаних кружечками кабачків полити олією і перемішати. Кабачки підсмажити з обох боків. Цибулю порізати кільцями, посолити і прим’яти. Остиглі кабачки викласти на цибулю. Посипати спеціями, додати оцет, цукор і перемішати. Залишити на ніч. Стерилізувати 15 хвилин півлітрові баночки. Виходить 4 баночки.
За таким самим рецептом також смачно виходять баклажани.
Рецепт і фото Олі Маланюк

Спробуйте також приготувати іншу консервацію з кабачків:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook