Борщова заправка, яку можна їсти як салат
4 кг буряка (відвареного 10 хв і потертого), 0,5 кг перцю соломкою, 0,5 кг цибулі кубиками, петрушки пучок, 0,5 л олії, 1 скл. цукру, 2 ст. ложки солі, 200 мл оцту, 3 головки часнику, 0,5 ч. ложки перцю – все перемішати, варити 50 хв. Додати 1,5 кг помідорів (кубиками) і варити ще 10 хв. Стерилізувати: баночки 0,5 л – 10 хв.
Рецепт Лесі Лесі
Спробуйте також приготувати:
Борщова заправка з перцем на зиму. Роблю за цим рецептом багато років!
Борщова заправка на зиму. Баночку відкрила – і через 15 хвилин борщ готовий!
Post Views: 86