У кожної господині свої фішки і секрети приготування страв. А я хочу поділитися своїм: як швидко смачно зварити буряк.
Зазвичай варіння буряку забирає багато часу. Іноді він має специфічний запах і втрачає колір. Я розповім, як швидко варю буряк. При цьому він виходить дуже смачний!
- Для варіння вибираю невеликі бурячки однакового розміру, завбільшки з кулак.
- Буряк ретельно мию, обтираючи чистою губкою.
- Обрізаю хвостик.
- Кладу буряк у киплячу підсолену воду.
- Додаю 1 ч. ложку оцту – завдяки цьому буряк зберігає насичений колір.
- Додаю скибку чорного хліба – завдяки цьому під час варіння немає неприємного запаху.
- Готовий буряк відціджую та заливаю холодною водою. Тоді його чистити надзвичайно легко!
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 25