Коли варю буряк, додаю скибку хліба та оцет. Ось навіщо…

У кожної господині свої фішки і секрети приготування страв. А я хочу поділитися своїм: як швидко  смачно зварити буряк.

У кожної господині свої фішки і секрети приготування страв. А я хочу поділитися своїм: як швидко  смачно зварити буряк.

Зазвичай варіння буряку забирає багато часу. Іноді він має специфічний запах і втрачає колір. Я розповім, як швидко варю буряк. При цьому він виходить дуже смачний!

  • Для варіння вибираю невеликі бурячки однакового розміру, завбільшки з кулак.
  • Буряк ретельно мию, обтираючи чистою губкою.
  • Обрізаю хвостик.
  • Кладу буряк у киплячу підсолену воду.
  • Додаю 1 ч. ложку оцту – завдяки цьому буряк зберігає насичений колір.
  • Додаю скибку чорного хліба – завдяки цьому під час варіння немає неприємного запаху.
  • Готовий буряк відціджую та заливаю холодною водою. Тоді його чистити надзвичайно легко!

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook