Медівник “Швидкий” на варенні. Старий рецепт із маминого записника

Це дуже швидкий рецепт приготування медовика: замісив, вилив у форму і поставив у духовку! Та й "неходове" варення можна використати!

Медівник

200 г маргарину, 200 г повидла (підійде навіть старе, яке нема куди використати, в мене часто з аличі, якщо маєте солодке – можна зменшити цукор), 2 ст. ложки какао, 4 яйця, 1 ст. ложка соди, 2 ст. ложки оцту, 1,5 (по 250 мл) склянки молока (свіжого), 4 скл. борошна, 2 скл. цукру, 1 ст. ложка олії, 10 шт. гвоздики, 1 скл. горіхів. 
У малій посудині згасити соду оцтом. У великій змішати всі інгредієнти, крім борошна, гвоздики та горіхів. Змішувати, щоб не було грудочок. Далі додати соду, і вимішати, далі горіхи і гвоздику (я даю цілою). Тісто по густині виходить, як на оладки. Випікати при 200 ОС 1 год.
Рецепт і фото Оксани Копиняк, м. Болехів

Спробуйте також приготувати:

 

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook