Кокосовий сирник
Форма 25Х25 см. Тісто: 2 жовтки, 1 яйце, 100 г цукру, 125 г маргарину (розтопленого), 2 ч. ложки розпушувача, 2 ст. ложки какао, борошно.
Яйця збити з цукром вінчиком, додати маргарин, борошно, розпушувач, какао, замісити тісто. Розкотити за розміром форми, зробити бортики.
Сирна маса: 500 г сиру, 100 г цукру, 2 жовтки, 1 яйце, 2 ст. ложки сметани, 30 г олії, ванілін.
Сир перемолоти, яйця збити з цукром до білого кольору, додати сметану, олію суміш вилити в сир, вимішати. Викласти масу на тісто, випікати 40 хв при 190.
4 білки збити з цукровою пудрою (я сиплю по трішки, поки не зіб’ється в безе). Як сирна маса запечеться, трішки вийняти і по сиру посипати кокосовою стружкою (25 г) (у мене не було білої, то посипала рожевою), зверху викласти безе, поставити назад в духовку на 20-30 хв. Як спечеться, вимкнути духовку та залишити до повного остигання.
Рецепт і фото Світлани Абрамчук
ВАМ ТАКОЖ СПОДОБАЄТЬСЯ: