Роблю маринад і кладу в нього м’ясо на три дні. Смачнішого ще ніхто не їв!

У приготуванні м'яса велику роль відіграє маринад! У мене печене м'ясо завжди виходить соковитим та ароматним. Своєму рецепту маринаду я не зраджую ніколи!

Печене м’ясо

Шматок м’яса (1-1,2 кг, із задньої ноги свині).  Маринад: на 1 літр води 80 г солі, 1 ч. ложку цукру, лавровий лист, перець духмяний.
Усе для маринаду закип’ятити, остудити і залити м’ясо рівно на три дні. Не більше і не менше. Тоді запікати або коптити. Виходить соковите і м’яке! Перед запіканням можна посипати приправами улюбленими, але щоб були без солі.
Рецепт Тетяни Гаврилюк

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook