Картопляний пиріг на сковороді дерун-піца
4 картоплини, 1 цибулина, зелень. Тісто: 1 яйце, 1 білок, 1 ст. ложка борошна, сіль, перець. Твердий сир для посипання.
Картоплю потерти на бурячну тертку, цибулю і зелень дрібно посікти. Змішати все для тіста, вилити до овочів, перемішати. На розігріту сковорідку вилити 2 ст. ложки олії, викласти всю картопляну масу. Смажити під кришкою 15 хв. Перевернути на інший бік за допомогою тарілки, накрити кришкою і смажити ще 15 хв. Вимкнути вогонь, посипати тертим сиром, накрити кришкою, дати постояти ще 10 хв. Пиріг смакує гарячим зі сметаною.
Спробуйте також приготувати: