Карамельний сирник має хрустку основу з печива, великий шар сирної начинки зі смаком карамелі, а зверху – незвичайну глазур з горіхами. Якщо вам подобається варене згущене молоко, аромат карамелі, ірисок – неодмінно приготуйте! Цей сирник має незвичайний смак, не схожий на класичний. Рецепт перевірений, від господині.
Карамельний сирник
Основа
- Форма 20 см.
- Основа: 1,5 пачки печива “До кави” (подрібнити в крихту), 150 г вершкового масла (розтопити).
Сирна маса
- 1 кг сиру кисломолочного, 150 г цукру, 4 яйця, 3 ст. ложки сметани, 1 ст. ложка крохмалю, 270 г вареного згущеного молока, дрібка солі.
Глазур
- 100 г вареного згущеного молока, 1 ст. ложка сметани, 1 ч. ложка крохмалю, 15 г масла.
- Шоколадний сирник з вишнями . Ніжний і смачний десерт
- Рецепт сирника “Снікерс” з горіхами