квашені огірки

Квашені огірки, як бочкові (без оцту і цукру). Класний рецепт!

Мабуть, найсмачніші огірки – із бочки. Хрумкі, солоненькі, м-м-м… Але навіть якщо у вас немає бочки, щоб приготувати огірки на зиму традиційним способом, рішення є. У пригоді стане перевірений рецепт огірків, як із бочки.

Огірки, як бочкові

  • Огірки, прянощі (хрін, парасолька кропу, кілька зубців часнику, листя вишні та смородини).
  • Розсіл: 6 л води, 2 скл. солі.

Огірки скласти в банки усіма прянощами. Залити киплячим розсолом. Нехай постоять два дні. Потім розсіл злити і залити чистою киплячою водою, закрутити стерильними металевими кришками, перевернути догори дном і вкутати. Коли охолонуть, опустити огірки у погріб.

Рецепт Наталі Ткаченко

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook