капуста зі стегенцями

Капусту тепер не тушу і не смажу, готую разом зі стегенцями: смачно і нежирно

Ця смачна страва сподобається людям, які стежать за харчуванням. Стегенця з капустою - це ситно, але не калорійно. Капуста під час приготування просочується соком курочки, тому виходить дуже смачною й ароматною.

Капуста з курячими стегенцями

  • 1 кг капусти, 4 курячі стегенця, 1 цибуля, 1 морква, 2 зубці часнику, 1 ч. ложка аджики, сіль, перець за смаком.

Зняти зі стегенець шкіру і розрізати на дві частини, помити й висушити. В глибокому невеликому посуді змішати аджику, часник, сіль та перець, розмішати й натерти сумішшю м’ясо. Поставити в холодильник на кілька годин, щоб стегенця замаринувалися.

Дрібно нарізати капусту, натерти моркву, цибулю порізати тоненькими півкільцями. Овочі перекласти в миску, трішки посолити, пом’яти, щоб виділився сік.

Овочами наповнити рукав для запікання, зробити з них подушку, на яку викласти м’ясо. Зав’язати рукав. Випікати 45 хвилин при температурі 180 градусів.

Радимо також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook