Кабачкові оладки з сиром. Смачно, швидко і корисно

Ці кабачкові оладки дуже смачні. Готувати їх швидко і просто, а вишуканості й надзвичайного смаку їм додав домашній сир.

Кабачкові оладки 

1 кг кабачків, 200 г домашнього сиру, 3 яйця, 100 г борошна, сіль, перець за смаком. 

Кабачки краще брати молоді, без насіння. Помити, обрізати хвостики і потерти на грубу терку. Додати сіль, перемішати і відкласти на 10-15 хв. В окремій мисці збити яйця, додати сир, спеції, добре перемішати. Відстояні кабачки додатково відтиснути від зайвої рідини, додати їх до яєць з сиром, додати борошно і вимішати до однорідності. Викласти ложкою в добре розігріту сковорідку з олією і смажити на середньому вогні до рум’яності з двох сторін.

Рецепт і фото: Viktoriya Isayenko

Читайте також:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook