Кабачкові оладки
1 кг кабачків, 200 г домашнього сиру, 3 яйця, 100 г борошна, сіль, перець за смаком.
Кабачки краще брати молоді, без насіння. Помити, обрізати хвостики і потерти на грубу терку. Додати сіль, перемішати і відкласти на 10-15 хв. В окремій мисці збити яйця, додати сир, спеції, добре перемішати. Відстояні кабачки додатково відтиснути від зайвої рідини, додати їх до яєць з сиром, додати борошно і вимішати до однорідності. Викласти ложкою в добре розігріту сковорідку з олією і смажити на середньому вогні до рум’яності з двох сторін.
Рецепт і фото: Viktoriya Isayenko
Читайте також:
- Консервований салат “Кабачки по-корейськи”
-
Салат на зиму “Кабачки з сардиною”. Закриваю вже третій рік по три порції!
Post Views: 26