кабачкова піца

Кабачкова піца: така ж смачна, як класична, але корисніша

На вигляд і на смак - як піца. Але набагато корисніша, адже замість тіста у ній кабачки! Дуже смачно, рекомендую приготувати кабачкову піцу!

Кабачкова піца

  • Тісто: 2 кабачки (приблизно 500 г), 3 малих або 2 великих яйця, 1 ст. ложка домашнього майонезу або густої сметани, 2 повні ложки манки, 1 повна ложка борошна, сіль, перець, інші улюблені спеції.
  • Начинка може бути будь-яка, у мене: 50 г ковбаси, 5-6 оливок, 2-3 помідори чері, пучок зелені, 50 г твердого сиру.
Кабачки натерти на середню терку, відцідити рідину, додати всі інші складники для тіста, поперчити, посолити, все добре вимішати. Суміш виходить як густа сметана. Її вилити у підготовлену форму (у мене 30 cм), зверху розкласти начинку і випікати 20-30 хв. За 5-8 хв до кінця випікання запіканку дістати, посипати твердим сиром (у мене не було).
Рецепт і фото Світлани Чепурної

Спробуйте також приготувати:

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook