Кабачкова піца
- Тісто: 2 кабачки (приблизно 500 г), 3 малих або 2 великих яйця, 1 ст. ложка домашнього майонезу або густої сметани, 2 повні ложки манки, 1 повна ложка борошна, сіль, перець, інші улюблені спеції.
- Начинка може бути будь-яка, у мене: 50 г ковбаси, 5-6 оливок, 2-3 помідори чері, пучок зелені, 50 г твердого сиру.
Кабачки натерти на середню терку, відцідити рідину, додати всі інші складники для тіста, поперчити, посолити, все добре вимішати. Суміш виходить як густа сметана. Її вилити у підготовлену форму (у мене 30 cм), зверху розкласти начинку і випікати 20-30 хв. За 5-8 хв до кінця випікання запіканку дістати, посипати твердим сиром (у мене не було).
Рецепт і фото Світлани Чепурної
Спробуйте також приготувати:
- Пиріг з м’ясом і картоплею “Піца відпочиває”. Чоловік і діти завжди просять ще!
- Яворівський пиріг з картоплею і гречкою. Улюблений рецепт із Західної України
Post Views: 27