глазур

Ідеальна глазур для торта: не пливе, не липне, не тріскає

Ми зібрали перевірені рецепти глазурі для торта, яка не липне і не тріскається, гарно нарізається і красиво блищить.

Десять перевірених рецептів глазурі для торта від господинь

Рецепт глазурі 1

  • 4 ст. ложки какао, 3 ст. ложки цукру, 70 г молока, 50-60 г масла. 

Варити на малому вогні хвилин 5-7, помішуючи, до однорідності, до кипіння не доводити. Можна наприкінці приготування додати 1 ч. ложечку оцту, тоді блищить.

Рецепт глазурі 2

  • 150 г цукрової пудри, 3 ст. ложки какао, 1 ст. ложка масла, 3 ст. ложки крутого кип’ятку.

Рецепт глазурі 3

Однакова кількість ложок цукру, какао, масла, сметани – заварити і готова помадка.

Рецепт глазурі 4

Дві столові ложки сепараторної сметани, 4 ст. ложки цукру, 3 ст. ложки какао, 100 г масла. Нехай трошки покипить.

Рецепт глазурі 5

2 ст. ложки води і 1 ст. ложка желатину змішати, нехай набрякне. Додати 130 г маргарину або масла, 5 ст. ложок цукрової пудри, 3 ст. ложки какао – все розтопити на водяній бані, зняти і додавати 5 ст. ложок сметани (додавати по ложці, ретельно розмішувати), добре вимішати. Помадка не кришиться і добре ріжеться.

Рецепт глазурі 6

  • 1 плитка шоколаду, 1 ст. ложка олії (розтопити на водяній бані).

    Рецепт глазурі 7

  • 3 ст. ложки какао, 3 ст. ложки цукру, 3 ст. ложки молока, 70-80 г масла.
Поставити на вогонь, проварити до однорідності, постійно помішуючи.

Рецепт глазурі 8

  • 2 ст. ложки цукру, 1 ст. ложка какао, 1 ст. ложка сметани (беру домашню), 1 ст. ложка масла.
Усе з’єднати в сотейнику і закип’ятити. Як закипить, проварити буквально 20-30 секунд і зняти з вогню. Трішки остудити і ще теплим залити зверху торт. Гарно застигає і не кришиться при нарізанні.

Рецепт глазурі 9

  • 6 ст. ложок цукру, 3 ст. ложки молока, 2 ст. ложки какао, 1 ст. ложки масла. Не тріскає, не липне, швидко застигає.

Рецепт глазурі 10

Взяти всі інгредієнти однакового об’єму: 100 мл какао, 100 мл олії, 100 мл цукру, 100 мл теплої води. Одночасно все закласти у високу ємність і погружним блендером збити кілька хв до однорідності. Дуже гарний блиск зберігається, але треба годин 12 до повного застигання.

Радимо також приготувати глазур за іншими перевіреними рецептами:
  • Коли печу торти на замовлення, поливаю такою глазур’ю
  • Шоколадна глазур для тортів та інших десертів. 17 перевірених рецептів від господинь

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook