Солене печиво з сиром
- Для тіста: 500 г борошна, 1 ч. л. солі, 200 г вершкового масла або маргарину, 150 г сиру (натерти), 150 г сметани, 2 яйця, 15 г амонію + 50 мл теплого молока.
- Додатково: 1 яйце, 1 ст. л. молока, 100-150 г сиру (можна білого чи чорного кунжуту або інші улюблені добавки).
До теплого молока додати амоній і перемішати. Просіяти борошно, додати всі інгредієнти, включаючи розведений амоній, і замісити тісто. Поставити тісто в холодильник на 1 годину.
Розкотити тісто в пласт товщиною 1 см, вирізати форми за допомогою формочок або ножа, викласти на деко. Змастити збитим яйцем із молоком, посипати тертим сиром, кунжутом або іншими улюбленими добавками.
Випікати при 180 °C близько 20 хвилин.
З такої кількості тіста виходить приблизно 80 штук.
Рецепт і фото – Erika Oszuszki
Радимо також приготувати:
- Вівсяні палички «До пива, вина і кави»
- Печиво з перцем до пива
Post Views: 95