Бутербродна паста з оселедця – просто і смачно

Приготуйте бутербродну пасту з оселедця - і будете мати смачну закуску до будь-якого столу, як святкового, так і повсякденного

Бутербродна паста з оселедця

  • 450 г оселедця, 12 варених яєць, 100-150 г морква варена, 200 г твердого сиру, 200 г вершкове масло.
Яйця, сир, моркву натерти на терці з малими вічками. Філе оселедця порізати шматочками приблизно 1 см, покласти його у чашу блендера разом з маслом кімнатної температури, збити на пюре. Додати частинами до нього натерті продукти, довести все до консистенції пасти.Якщо оселедець малосольний, можна трохи підсолити.
Перекласти у контейнер і до холодильника. Десь за годину дістати – паста готова до вживання. Можна просто намастити на хліб, а можна використати кондитерський мішок з насадкою і прикрасити грінки, чи начинити половинки білків варених яєць.
Рецепт і фото Наталії Витягловської
Радимо також інші рецепти намазок на бутерброди:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook