Хлібці з насінням. На перекус і для тих, хто худне, – саме те!

Ці хлібці не тільки дуже смачні та дієтичні, а й дуже корисні. Тільки уявіть, скільки всього у них: насіння соняшника, льону, кунжуту, гарбуза, кмину, зелень. А борошна - мінімум!

Хлібці з насінням

110 г кукурудзяного або пшеничного борошна, 250 мл теплої води, 100 г насіння соняшника, 35 г насіння гарбуза, 35 г насіння льону, 35 г насіння кунжуту, 50 мл олії, 1/4 ч. ложки солі, 1 ч. ложка середземноморських трав або сушеного кропу, 0,5 ч. ложки цукру, 20 г насіння кмину.

Все змішати. Тісто буде рідке! Дістати форму (у мене 25×33 см), застелити пергаментом, змастити його вершковим маслом і присипати борошном, ложкою розподілити суміш тонким шаром по усьому пергаменту. Випікати 60 хв при 170 °С. Через 30 хв можна понадрізати на порційні прямокутники. У мене хлібці випеклись за 50 хв в електродуховці. Основне – не пересушити! Виходить 350 г хлібців.
Рецепт Люби Качмар. Пекла зі змінами і фотографувала Світлана Чепурна

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook