хек

Хек тушкований з овочами

Хек - це смачно. Хек - це корисно. Хек - це ситно. Особливо, якщо приготувати хек з овочами.

Хек тушкований з овочами

  • 3 шт. хека, 3 морквини, 3 цибулини, 3 яйця (не обов’язково), 3-4 ст. ложки томатного соусу, 3-4 ст. ложки майонезу, 100 мл води, борошно, олія, лавровий листок, сіль, перець мелений.
Рибу почистити, помити, порізати порційними кусками, посолити, поперчити, обсмажити на олії в борошні і збитому яйці з сіллю, перець (можна без яйця).
Обсмажити на олії потерту моркву і порізану півкільцями цибулю, додати томатний соус, майонез, воду, лавровий листок, сіль, перець, дати закипіти.
На дно жаростійкого посуду покласти шар овочів, шар риби, зробити декілька шарів, зверху овочі.
Поставити в духовку на 40-50 хв при 180-200 градусах, можна тушити на плиті.
Рецепт і фото Тетяни Мельничук
Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook