Гречаники
- 1 склянка гречки, 500–600 г м’ясного фаршу, 1 цибулина, 1–2 яйця (залежно від жирності фаршу), 1 зубчик часнику (або за смаком), сіль і перець до смаку, борошно для обвалювання, олія для смаження.
Відварити гречку до готовності й охолодити. До фаршу додати цибулю, натерту на тертці або змелену на м’ясорубці, вбити яйця, посолити, поперчити, додати подрібнений часник і добре вимішати. Масу трохи відбити, потім додати холодну гречку й знову ретельно перемішати.
Сформувати гречаники, злегка обкачати їх у борошні та обсмажити в олії на сковороді до золотистої скоринки. За бажанням подати з підливою або соусом, але смачні вони й просто так.
Рецепт і фото – Maiia Rabtsun
Радимо також приготувати:
Post Views: 105