Гострий перець у винно-медовому маринаді. Ну дуже смачний!

Це не просто гострий перець. Він дуууже смачний завдяки маринаду. Я ставлю його на святковий стіл як лакоминку. Гостям дуже подобається!

Гострий перець у винно-медовому маринаді

300 г винного оцту і 300 г меду або цукру розтопити, тільки щоб розчинився! Маринад охолодити, залити порізаний перець. Закрити капроновою кришкою. Добре стоїть в прохолодному місці.

Рецепт Оксани Радченко

Спробуйте також приготувати:

Гострий перець на зиму: просто закриваю капроновою кришкою і все! Нічого варити не треба!

Маринований гострий перець “Антигрип”. Дуже швидкий рецепт!

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook