горішки

Горішки зі згущенкою – це топчик

Класичні хрусткі горішки з ніжним кремом із вареного згущеного молока. Простий рецепт найсмачнішої домашньої випічки, яка завжди вдається.

Це класичні домашні горішки, такі, як у дитинстві: ніжне тісто, хрустке печиво та густий крем із вареного згущеного молока. Готуються просто, а результат завжди бездоганний.

Горішки

  • 250 г масла, 1 ст. л. смальцю, 60 г цукрової пудри, 2 яйця, 0,5 ч. л. соди, погашеної оцтом, 1 пакунок ванільного цукру, 3 ст. л. кукурудзяного крохмалю, 450 г борошна.
  • 100 г масла для крему, 1 банка вареного згущеного молока.

Збити масло з цукровою пудрою, додати яйця, ванільний цукор, соду, смалець і крохмаль, вмішати борошно та замісити м’яке тісто, обгорнути його в плівку й охолодити в холодильнику 1 годину. Розігріти форму для горішків, відщипнути невеликі шматочки тіста, викласти у форму та випікати з двох боків до рум’яності. Для крему збити масло з вареним згущеним молоком до однорідності. Заповнити готові половинки кремом і з’єднати їх. Дати горішкам постояти, щоб вони стали м’якими.

Рецепт і фото Мар’яшки Бородовської

Радимо також інші перевірені рецепти тіста для горішків:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook