Горіхи можна вживати окремо, додавати до перекусів на роботі або в дорозі. Горіхи володіють протизапальними властивостями, в них містяться антиоксиданти, корисні жири, омега-3, вітамін Е, фенольні кислоти, флавоноїди та дубильні речовини.
Кориснішими серед усіх є волоські горіхи, бо вони багаті на α-лінолієву кислоту, яка здатна побороти запалення будь-якого роду.
Для зміцнення імунітету, їх слід змішати з мигдалем, сублімованою вишнею й невеликою кількістю шматочків чорного шоколаду.
Волоські горіхи здатні знизити ризик захворювання діабетом та контролюють діабет другого типу. Вчені довели, що в цьому допоможе вживання 1 столової ложки горіхів кожного дня протягом 3 місяців. Рівень цукру у крові знизиться на 8%.
Волоські горіхи можна вживати увесь рік та використовувати їх у приготуванні соусів, м’ясних страв та підливи.
Однак, варто пам’ятати, що добова норма вживання волоських горіхів становить 50 грамів. Перевищувати цю дозу не варто, бо це може зашкодити здоров’ю через високий вміст амінокислот та дубильних речовин.