горіховий торт

Горіховий торт на бісквіті без борошна. Дуже простий і смачний!

Так-так, для горіхового торта не треба ні грама борошна – тільки горіхи і ложка сухарів! І готується він швидко! А виходить пишний і дуже смачний тортик.

Якщо ви любите горіхи, то горіховий торт вам неодмінно засмакує. Спробуйте приготувати, рецепт – перевірений, від господині.

Горіховий торт без борошна

  • Тісто: 5 яєць, 150 г мелених горіхів, 150 г цукру, 1 ст. ложка мелених сухарів, 1 ст. ложка какао, 0,5 ч. ложки розпушувача (на 1 корж, спекти таких 2). Форма 25 см.

Яйця збити з цукром до пишності, решту досипати, акуратно перемішати. Тісто має бути, як сметана. Пекти при 180 ОС 45-50 хв. Коли охолоне (мінімум 3 год), розрізати навпіл. Спекти 2 таких коржі. (На фото різний колір коржів, бо використовували какао різних фірм).

  • Крем: 300 г масла збити +1 б. згущеного молока (сирого чи вареного, у мене варене з какао), сік половини лимона.

Також можна робити крем вершковий з чорносливом.

Рецепт і фото Галі Галицької

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook